Arta de a zămisli bijuterii din lemn

Manuela Marchis vine la SunShine – o Uniune a Inimilor Însorite să ne încânte atât prin muzică, dar și prin arta de a zămisli bijuterii de lemn despre care zice următoarele:

“Bijuteria de lemn, ca si celelalte arte care ma traiesc, este o extensie a ceea ce simt si transform prin filtrul uman, din vasta perceptie asupra creatiei, a ceea ce este si devine.
Arta mi se arata ca o oglindire a adancului, desfasurand harti emotionale ale subconstientului, in procese de autocunoastere si recunoastere a esentei.
Opera mea se ocupa, in general, de redararea unui univers figurativ suprarealist, fluid si volumetric, care isi schimba permanent reperele de contact.
Caut ambivalenta vietii, misterul imaginarului transpus in materie.
Obiectele le cladesc pe structuri interioare ca o realitate sensibila, cautand miscarea si armonia prin contemplarea viului si a frumosului.
Bijuteria L u n atinge prin emotie.
Ea isi gaseste casa in purtator de ca si cum face parte din acesta.
Energia incarcata in acesti “luni”, este insasi inspiratia care trezeste in privitor un sentiment de regasire a ceva adancit si pretios. E o sensibilitate care trezeste in noi amintirea valorilor si respectul de sine.
L u n adie cu Lumina!“

Mulțumim Manuela pentru Harul și Darul tău.

(Visited 50 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.