Aventura Întregirii – o abordare holistică

Sub semnul lui Saturn în Capricorn, vremea abordărilor sintezelor și a viziunilor holistice la modul cel mai pragmatic deschide un nou capitol în evoluția mea și a multora dintre noi.  Desigur, asta se întâmplă după o îndelungată perioadă de absorbție și distilare a unor experiențe, informații și mesaje pe care viața m-a ajutat sau forțat să le primesc, să le trăiesc, să le văd sensul și roadele.

Odată cu eclipsa de Lună în Leu, pe axa Leu – Vărsător o să pornesc alături de un minunat grup de oameni în Aventura Întregirii, o abordare holistică asupra ființei umane.

Prima etapă a acestei aventuri este reprezentată de purificarea/alchimizarea corpului emoțional de reziduuri, blocaje, umbre și frecvențele joase, aspect extrem de vital în activarea centrului inimii ce are un rol decisiv în procesul de întregire al ființei. Această primă parte va dura trei luni de zile.

Vom aborda capricornicește acest proces de alchimizare ce va conține printre altele:

– o dietă strictă bazată pe probiotice ce are puterea de regla sistemul nervos enteric/creierul emoțional;

– o regresie susținută către lumea copilăriei pentru a ne acorda deplin la inima copilului ce am fost și energia din spatele ei;

– armonizarea și pacificarea relațiilor cu părinții și neamul din care am răsărit;

– o serie de exerciții fizice;

– ceremonia apei ce are rolul printre altele și de a alchimiza corpul emoțional;

– exericiții de respirație și dinamizare a centrilor ce corespund sistemului nervos enteric;

– sinteza dintre astrologie și cheile genelor ce ajută mult la identificarea și alchimizarea umbrelor personale și colective;

– care este atitudinea ideală raportat la suferință, tensiuni existențiale, blocaje emoționale, lumea umbrelor;

– parcurgerea unor materiale științifice care să ne ajute să înțelegem importanța sistemului nervos enteric și a relației lui cu creierul inimii și creierul cranian, subconștientul individual și colectiv;

– și încă multe, multe altele.

Programul holistic va fi axat foarte mult pe re-descoperirea darurilor și secretelor ce rezidă în natură noastră fizică. Odată ce acestea sunt înțelese, percepția asupra discursului spiritual este cu totul și cu totul alta. Și firește percepția asupra existenței se schimbă radical.

Drumul spre eterna lumină a frecvențelor înalte trece prin întunericul emoțiilor distructive ce sunt ascunse în subconștientul nostru și cel planetar. De aceea purificarea emoțională, după ce ai trecut printr-o etapă de absorbție de informație, reprezintă pasul hotărâtor în drumul către frecvențele mai înalte des amintite în discursul spiritual.

Mult timp ignorată și cumva încă Cenușăreasa abordărilor spirituale, lumea emoțiilor începe să atragă din ce în ce mai mult atenția și să fie abordată just în vederea procesului de întregire a ființei umane.
Procesul de întregire presupune în mare parte parcurgerea unor etape, sinonime cu activarea unor inteligențe latente aflate în corpul nostru și impulsionarea lor de a funcționa la frecvențe mai înalte, inteligențe corespunzătoare creierului abdominal, creierului inimii, a medullei oblongata și implicit a creierului cranian, toate acestea fiind unite la nivel fizic de nervul vag și coloana vertebrală. Procesul constă și în transcenderea blocajelor și limitărilor create pe baza unei funcționări limitate sau subversive a inteligențelor ce rezidă în corpul uman ce este prin excelență fereastra prin care esența eternă se exprimă.

Dacă îți surâde și crezi că poți să mergi pe drumul auto-disciplinei, dăruirii, consecvenței și năzuinței, trimite-mi un mesaj și hai alături de noi în Aventura Întregirii.

Participarea financiară o s-o discutăm în particular și din fericire este loc pentru toată lumea.

Inimă însorită nouă tuturor.

Ps. Adresa de mail la care pot fi contactat este petrea.ciortan@gmail.com

(Visited 268 times, 1 visits today)
Petrea

Sunt un fiu al vieții ce povesteșe cu încântare din drumețiile sale de zi cu zi prin Țara Bucuriei și mărturisește despre frumusețea ce o vede și trăiește în jur. Te invit și pe tine să împărtășești și tu pe acest site crâmpeie de frumusețe, din comorile ce le descoperi, din experiența și darurile tale. Inimi însorite nouă tuturor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.