Chemarea munţilor

Codrii și Munții Apuseni ne-au strigat și noi am onorat din 2015 chemarea pentru a ne apropia mai mult de leagănul vieții și de un trai simplu și paradisiac, pentru a ne adânci în frumusețea și puritatea naturii și astfel pentru a ne înțelege pe noi mai bine în poezia și țesătura vieții.

Am cunoscut multe locuri, am umblat pe multe poteci mai mult sau mai puțin bătute, am întâlnit mulți oameni, am aflat multe povești.

Suntem de mai mult de un an în brațele muntelui și acum suntem NOI pregătiți să vă strigăm și să vă invităm să HOINĂRIȚI în PARADIS alături de noi, să faceți parte și să sprijiniți acest proiect intitulat la modul cât mai asumat și pragmatic HOINĂRIND prin PARADIS.

Vă putem găzdui, ghida, umbla și preumbla prin arome diferite de pădure, prin puritatea unor priveliști unde s-a născut frumusețea, prin veșnicia simplității și prin înțelesul cu mult tâlc al poveștilor nemuritoare.

Casele noastre de la Corna și Țarina au porțile deschise și își așteaptă oaspeții, pe voi oameni minunați ce vreți să onorați viața, ce vreți să gustați prin inimile voastre din zona rarefiată unde simplitatea și paradisul se întâlnesc.

În limita posibilităților putem caza un anumit număr de oameni în cele patru case ce au porțile deschise, avem locuri unde pot fi puse corturi, după cum în momente când nu o să avem locuri disponibile, putem să vă direcționăm spre prietenii noștri din Roșia Montană și Bucium.

Oricine vrea să ne viziteze poate să ne contacteze la 0757 800 274/0751 515 254 sau la adresa de mail din contact. Nu percepem tarife, ci primim donații după inima fiecăruia fiindcă economia darului e cea care ne ghidează.

Putem organiza scurte sau mai lungi excursii, după cum o să împărtășim cu toți oaspeții din felul nostrum de a fi și a trăi: ceremonii, meditații, dans și muzică, tras cu arcul, călătorii șamanice, focuri sacre, inițieri și armonizări energetice etc etc

Haideți. Să hoinărim prin Paradis. Să ne bucurăm împreună și să înțelegem ce e Paradisul și ce presupune eternalizarea lui.

Mulțumim infinit.

P.S. Fragment din proiectul Hoinarind prin Paradis

Honărind prin Paradis este de asemenea un proiect pilot ce începe în Apuseni și se va extinde asupra țării. Faza de elaborare a început acum mult timp printr-o documentare asiduă în ceea ce privește patrimonial cultural și natural al țării.

El constă în a crearea unui centru și a unei rețele de turism a munților Apuseni ce se va extinde asupra întregii țări.

Centrul și rețeua de turism sunt menite să promoveze turismul purității și frumuseții naturii, turismul cultural, turismul ocupațiilor ancestrale, turismul spiritual, turismul energetic și al revitalizării. Toate aceste sunt înrudite și creează premisele unei dezvoltări sclipitoare o noțiunii de turism de care România o să se bucure magistral..
De asemenea, Hoinarind prin Paradis presupune actiuni de ecologizare, împadurire, creare de filme, evenimente, o harta a frumusetii naturale si umane a Apusenilor si alte multe actiuni inrudite.

foto: Teodor Toma

(Visited 94 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.