Cum se scrie Dumnezeu

Dumnezeu se scrie cu V smaraldin de la Viața ce curge în infinite forme zglobii într-un dans și zumzet etern al comuniunii.

Dumnezeu se scrie cu I angelic de la Iubirea ce te înalță, ce te face si rugăciune și altar și lumânare, iubirea ce aprinde stelele pe cer și în inima ta, iubirea ce face florile și pe tine să zâmbiți cu brațele deschise ale sincerității și dărniciei.

Dumnezeu se scrie cu F fantastic de la Frumusețea ce stă în ochii inimii înfrumusețătorului. Frumusețea de a fi binecuvântare pentru râul, ramul și eterna însuflețire. Frumusețea de iubi perfecțiunea din toate câte Sunt. Frumusețea de a lăsa diamantul ce ești să strălucească toate fețele existenței.

Dumnezeu se scrie cu J infinit de la Joaca de-a nebuloasele și râurile de apă vie din ochii tăi, joaca de-a firul de iarbă ce se înalță ca un pom al vieții spre eternitate, joaca de a transforma în aur tot ce atingi, joaca de-a copiii paradisului, dintre care unul ești chiar tu.

Dumnezeu se scrie cu N magic de la Necunoscutul în care ești provocat să pășești, necunoscutul găurii negre din inima ta ce te absoarbe să fii sincron cu toate universurile și călător intergalactic, necunoscutul din care s-au născut și prin care pășesc zeii și zeițele.

Dumnezeu se scrie cu B extatic de la Bucuria de a fi dincolo de lumină și întuneric, bine și rău,  bucuria de a te vedea în toate așa cum sunt, împlinit, desăvârșit, bucuria de a înțelege că Dumnezeu este un copil cu părul de aur ce nu știe altceva decât să radieze aur celest din care toate s-au făcut spre bucuria veșniciei haosului și a cosmosului.

Dumnezeu se scrie cu toate literele și cifrele Existenței. În realitate el nu are nici un nume, ci toate numele posibile. E de negăsit, oricât l-ai căuta; din fericire el poate fi doar trăit.

(Visited 50 times, 1 visits today)
Petrea

Sunt un fiu al vieții ce povesteșe cu încântare din drumețiile sale de zi cu zi prin Țara Bucuriei și mărturisește despre frumusețea ce o vede și trăiește în jur. Te invit și pe tine să împărtășești și tu pe acest site crâmpeie de frumusețe, din comorile ce le descoperi, din experiența și darurile tale. Inimi însorite nouă tuturor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.