Donează pentru realizarea SunShine 2017

Orice pe lumea asta se clădește prin oameni și cu oameni. Prin dăruirea, implicarea și dărnicia lor. Unii au inițiative, alții le sprijină. E firesc. Iar mai nou denumim acest proces vechi de când lumea Co-Creație.

SunShine este o invitație adresată întâlnirii oamenilor creativi, iubitori de natură și exprimare a libertății și bucuriei de a trăi. Iar pentru a face posibil acest eveniment avem nevoie de sprijinul vostru. De mici sau mai mari donații.

Obiectivele festivalului sunt îndrăznețe. Știm asta, după cum știm că este imposibil ca ele să se întâmple fără sprijinul și empatia voastră. Imposibil.

De aceea vă invităm să sprijiniți SunShine și proiectele adiacente prin donații oricât de mici sau de mari și astfel să vă implicați direct în acțiunile noastre. Ban la ban trage, viziune la viziune și așa împlinim orice împreună.

Mai vrem să spunem că toți cei care vor dona vor investi în crearea și promovarea unui stil de viață centrat pe ARMONIE vor fi răsplătiți atât indirect, dar și de noi cei care susținem festivalul. Prin invitații la evenimente viitoare, produse, cazare și ghidare prin Apuseni, participare la ateliere etc.

Cei care vor să își facă o idee mai clară despre obiectivele SunShine pot intra aici http://tarabucuriei.ro/sunshine-o-uniune-inimilor-insorite/

Inițiativele adiacente SunShine și susținute de Țara Bucuriei sunt sumar prezentate aici http://tarabucuriei.ro/sprijina-proiectele-si-actiunile-tarii-bucuriei-din-apuseni-rosia-montana/

Vă mulțumim pentru sprijin și donații.

Donațiile pot fi făcute în contul Asociației The Shining Earth (CIF: 35687765):
în Ron RO73BTRLRONCRT0334339301
În Euro RO23BTRLEURCRT0334339301
În USD RO27BTRLUSDCRT0334339301

Conturi deschise la Banca Transilvania, sucursala Abrud.

(Visited 62 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.