Gnomii, Spiritele Pământului

Acest articol este dedicat entitatilor si fiintelor speciale care se ocupa de echilibrul din natura si care prin manifestarile lor revarsa echilibru si in interiorul nostru, al fiecarei persoane. Aceste fiinte speciale se numesc gnomi si sunt elementalii pamantului.

Gnomii nu trebuie confundati cu raportarea noastra obisnuita la piticii descrisi in carti. Forma si aspectul lor variaza, insa aduc mult cu pamantenii. Nu pot zbura, nu pot fi arsi, insa au aceeasi durata de viata ca si oamenii imbatranind in aceeasi maniera ca si pamantenii. Exista mai multe tipuri de entitati care se incadreaza in categoria generala a gnomilor, insa fiecare entitate are propriul nivel de constiinta.

Gnomii lucreaza si mentin structura fizica a Pamantului. Ei ajuta la creearea culorii in lume si in viata nostra. Ne ajuta sa ne conectam la energiile Pamantului si sa intelegem maniera in care putem folosi aceste forte ascunse pentru a ne gasi echilibrul si impamantarea. Avem nevoie de gnomi pentru aceste plante si pomi, este in sarcina lor sa aduca culoarea spectrului vegetal, sa produca minerale si cristale si sa mentina pamantul functional, astfel incat noi sa avem un loc unde sa crestem, sa avoluam si sa ne manifestam.

Gnomii interactioneaza cu oamenii, in primul rand, prin natura. Ei ofera fiecarei pietre, cristal propria sa individualitate, particularitate si energie. Fiecare copac, piatra si floare are ceva sa ne invete pentru ca in ele sunt infuzate energia acestor fiinte speciale care guverneaza echilibrul natural. Fara gnomi nu putem functiona in lumea fizica.

Un Elemental de Pamant este de obicei insarcinat sa ne ajute de-a lungul vietii pentru a mentine corpul fizic functional. O conexiune prea slaba cu gnomul personal si cu alti elementali ai Pamantului ne poate face sa ne simtim dezorientati. Vom avea o tendinta profunda in a ignora cerintele de supravietuire. Putem simti ca nu ne aflam in locul potrivit si devenim pierduti intr-o lume a imaginatiei. In acelasi timp, trebuie sa pastram echilibrul deoarece prea multa conectare la elementul Pamant si cu spiritul Pamantului ne pot transforma in fiinte sceptice si mult prea precaute. Prin acordarea la gnomul personal ne putem dezvolta determinarea si aprecierea. Vom avea o atitudine mai vesela profunda, dar flexibila in raport cu viata si actiunile sale.

Articol de Alexandra Coman

(Visited 45 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.