Grație ție Individualitate

Grație ție individualitate ce te pleci și te daruiești ființei eterne și frumuseții ce curge în infinite moduri prin apele vieții.

Grație ție individualitate ce ai ales să te exprimi în felul tău pe altarul existenței.

Grație ție individualitate ce prin farmecul tău și curgerea ta unică creezi un univers aparte și cel mai frumos dintre toate.

Grație ție individualitate ce în felul tău inconfundabil îndrăznești să te dăruiești celorlalți în infinita horă cosmică.

Grație ție ce alegi să fii tu și să te dezbari de tot ce nu curge din inima ta și modul tău de a privi cerul și de a merge pe Pământ.

Eternă grație.

Vai, vai lumină ce ne dăruiești tu zile și călătorii intergalactice, de câte ori nu a auzit ființa umană: Fii tu insuți. Fii tu însuți. Fii tu Adevărul tău.

Și nu ai cum să fii tu însuți decât prin a fi în felul tău, propriu și personal. Prin a-ți asuma originalitatea și astfel a ajunge la originaritate. E imposibil altfel.

Nu ai cum să ajungi la Eu SUNT-ul universal decât prin felul tău individual de a fi. Unic. Etern. Distinct.

Iar asta luminează cerurile și îl bucură nesfârșit pe Dumnezeu.

Fii felul tău de a fi și a privi. Fii propriile cuvinte. Fii propriile alegeri. Fii propriile credințe. Fii propriile vise. Și dăruiește tot ce ești vieții.

Mantrele și silabele mele sacre sunt WoW, MiaU, KraU, ShmafF, Pam paM, HeI (Hristos este Iubire) și altele și altele.

Dumnezeu/Sursa e Marele Licurici sau Supremul Licurici.

Salutul principal ce onorează și mă onorează de o mie de ori mai mult decât orice formulă spirituală clasică este Infinite bliss (nu pot traduce asta în română). Folosesc și Inimă Bucuroasă, Zile Cristaline, Viață minunată, Spor și bucurie în funcție de curgerea clipei și vibrația persoanei cu care vorbesc. Și alte saluturi au curs și curg prin mine și mă bucură și bucură fiindcă sunt vii și însuflețite de inima mea.

Dezbarați-vă de mimetism. Alegeți propriul înțeles al vieții și propria exprimare a adevărului. Debarasați-vă de gândirea comună mai ales de cea din lumea spirituală. Aici cuvintele sunt mai pretențioase, dar energia clișeului este aceeași.

Lepădați-vă de Namaste, Aloha și An Anasha și Doamne Ajută și Adonai și toate aceste formule care au ajuns să fie de lemn fiindcă nu mai au nici o energie în spate. Ele sună de mult a sec. A epocă învechită.

Aruncați stereotipele lumilor ce le aparțin. Și vă veți elibera de foarte multe limitări.

Faceți-vă loc în viața voastră fiindcă Împărăția e în Voi, iar dacă voi nu sunteți în voi nu veți ajunge niciodată în Împărăție.

Noua energie presupune afirmarea la maxim a frumuseții Individualității ce se dăruiește Comuniunii.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Petrea

Sunt un fiu al vieții ce povesteșe cu încântare din drumețiile sale de zi cu zi prin Țara Bucuriei și mărturisește despre frumusețea ce o vede și trăiește în jur. Te invit și pe tine să împărtășești și tu pe acest site crâmpeie de frumusețe, din comorile ce le descoperi, din experiența și darurile tale. Inimi însorite nouă tuturor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.