Înălțarea este Întrupare. Timpul expansiunii Inimii

articolul este dedicat inimii
cu numele de Flavia Isabela Cioceanu

Trăim în anul de grație 2017. Nu contează dacă e cifra reală, cine a stabilit numărătoarea și când. Important este că până acum am evoluat enorm față de anul 0, anul nașterii lui Iisus Hristos cum afirmă o versiune a istoriei, și în același timp avem infinite salturi de făcut din acest moment prezent.

Îmbucurător este că am adunat cu toții o anumită experiență și voi cei care citiți și eu care scriu și împreună am trecut prin foarte multe lecții, școli spirituale, ani de meditații și reflexii și adânciri în lecturi ale celor mai profunde cărți despre Viața, existență și condiția umană.  Tehnologia ne însoțește, știința participă din plin la accelerarea evoluției noastre colective.

Una din calitățile și cerințele anului este sinteza tuturor înțelepciunilor și simplificarea limbajului spiritual cu accent clar și obligatoriu de a migra de la limbajul conceptual, la cel natural, desigur folosindu-ne de cuvinte, noțiuni, concepte, manipulând ce am construit pentru a merge către inefabila curgere.

Și în această sfântă zi, fiindcă orice zi e sfântă, și în același timp o zi specială fiindcă în creștinătate se serbează Înalțarea Domnului, încep ceva ce aștept de multă vreme: o serie de articole și scrieri ce au ca intenție demistificarea aruncată pe foarte mulți oameni magnifici ai istoriei ce fără să vrea au născut religii, devirusarea limbajului spiritual de șabloane și toxine, simplificarea tuturor conceptelor spirituale, fuziunea dintre spiritualitate și știință, emisferă dreaptă și stângă, feminin și masculin.

Este o provocare maximă ce mi-o asum, dar fiind intuitiv mânat catre acest drum de multă vreme și oglindindu-mă în cheia 62 din cheile genelor ce îmi este brand, am imensa bucurie de a porni pe acest drum, conștient de faptul că încerc prin cuvinte să explic ceea ce e dincolo de ele și se simte cu inima, conștient că tot ceea ce este de explicat se poate explica prin logica paradoxurilor, adică alt tip de înțelegere intuitivă la care mult timp noi oamenii nu prea am avut acces. Îndrăznesc astfel să traduc prin cunoscut ceea ce este necunoscut multor oameni.

Ceea ce vreau de la început să afirm este că totul este filtrat prin propria experiență și printr-o puternică apropiere de natură și curgere a vieții exact așa cum curge ea pe această planetă fantastică.

Înălțarea lui Iisus Hristos. Timpul expansiunii Inimii.

Să nu vă imaginați că vă invit la o lecție de istorie, deși vom face o incursiune în trecutul planetei, un trecut calitativ ce va zugrăvi sugestiv viitorul nostru ca umanitate, trecut ce vorbește despre prezentul în care mulți oameni se regăsesc.

Vorbind despre Înălțare voi puncta multe despre noi și despre viitorul umanității.

Să purcedem.

De la început este bine să reținem că numele lui Iisus Hristos a fost Jeshua ben Iosif. Supranumele de Mesia și Hristos vin din cultura ebraică și cea greacă. Ambele înseamnă uns, ca simbol al regalității și Înaltei preoții. Numele de Hristos a triumfat datorită influenței teribile a culturii grecești în evoluția creștinismului și datorită refuzului culturii ebraice de a primi darul lui Iisus. Ce paradox. Atât budismul cât și creștinismul au fost izgonite din locurile de naștere și au prins rădăcini în alte zări, unde poate era firesc să rodească.

Al doilea lucru foarte important este să reținem că la început creștinismul nu era deloc o religie, ci o mișcare socială creată în jurul unor oameni care, însuflețiți de Joshua ben Josif, el la rândul lui sprijinit de foarte multe spirite evoluate ce au trăit alături de el, au avut șansa să își deschidă inimile și să trăiască în iubire, o energie inefabilă ce are puterea de a armoniza grupuri și de a restructura chiar materia din jur. Iubirea ca forță poate fi asociată cu razele cosmice gamma și x și din ea se nasc universuri, galaxii și tot prin ea ele sunt unificate într-un mare simfonie a unității.

Ceea ce ulterior avea să fie denumit creștinism, nu era altceva decât o mișcare de eliberare prin accesarea inimii față de orice stăpânire, orice restricție vremelnică sau limitare ideologică. “Creștinii” au început să amenințe din temelii Imperiul Roman și lumea așa cum era cunoscută și stăpânitorii lumii au luat măsuri. La început persecuții, martirizări cum se zice, apoi ca ultimă măsură s-a luat decizia ca mișcarea să fie transformată în religie și astfel controlată, deturnată, mistificată. Creștinismul dogmatic își are originea în conciliul de la Niceea din 325 când au fost stabilite primele reguli. Și toată frumusețea generată de Joshua ben Josif și armata de inimi înțelepte din jurul lui începea să fie stârpită de pe fața Pământului. În același timp religia creștină, pe cât de schilodită a fost, a avut un rol imens în a ordona și diminua instinctele războinice a unor triburi germanice și slavice care altfel cred că ar fi fost cu mult mai sîngeroase. Dacă în ultimii mii de ani europenii au vărsat atât de mult sânge, fără creștinism cred că ar fi făcut mult mai multe ravagii. Chiar și schilodit, creștinismul a rodit, a mângâiat, a transformat. Puterea iubirii a trecut dincolo de limitele impuse de Imperiile stăpânitoare.

Și înainte de a ajunge la subiectul Înălțării să ne orpim puțin la Inimă și la inefabila energie ce curge prin ea. Redau un fragment din prima carte la care lucrez “Întruparea Țării Bucuriei”:

„Iubirea nu este propriu zis un sentiment, deși cei mai mulți oameni se referă la iubire ca la un sentiment. Iubirea este mai degrabă o forță cosmică datorită căreia stele, galaxii și universuri se nasc și mor clipă de clipă și în același timp o forță care face toate care există în vastitatea Multiversului să fie însuflețite și unite într-un ritm comun (sau ținute la un loc). Din această perspectivă Iubirea poate fi asociată mai degrabă cu razele x și razele gamma, decât cu sentimentele umane așa cum am ajuns să le înțelegem. Și ne putem lesne imagina că la acest nivel IUBIREA ar face scrum ființa umană sau orice formă de viață dacă nu ar exista o filtrare a ei.”

„În ceea ce privește ființa umană IUBIREA este o forța energetică deja cuantificabilă, emisă de ceea ce se înțelege prin Centrul Inimii, unde este plasat unul din principalele trei creiere ale ființei umane ce sunt conectate prin coloana vertebrală.”

“Există un creier și în inimă cel puțin metaforic vorbind. Inima conține neuroni și ganglioni care au aceleași funcții ca și cei din creier, ca de exemplu memoria. Ceea ce oamenii nu știu este faptul că inima trimite mai multe informații spre creier decât o face creierul spre inimă.“,  dr. Rollin McCraty, din cadrul Institutului HeartMath.

1991, Dr. Andrew J. Armour de la Institutul Heart Math (California), a folosit pentru prima dată conceptul de creier al inimii.

Inima are un câmp magnetic de 5000 de ori mai puternic decât creierul și un câmp electric de 100 de ori mai puternic. Produce 21/2 wați de energie electrică de fiecare dată când bate, creând un câmp electromagnetic identic cu câmpul electromagnetic din jurul pământului și radiind la douăzeci și cinci de metri de corpul nostru.

Studiile celor de la Heart Math sunt deja celebre, iar ele exprimă niște măsurători medii. Ceea s-a descoperit ulterior este că organul intern numit inimă este conectat cu un câmp morfic specific lui, exact cum creierul cranian este în relație cu un câmp corespunzător, ambele câmpuri fiind asociate cu o “conștiință” (spirit) mai vastă ce însuflețește și învăluie ființa umană.

Înțelegând dinamica conexiunii dintre organul numit inimă și câmpul morfic corespunzător putem să înțelegem că în corpul nostru poate fi canalizată în funcție de deschiderea fiecăruia o cantitate mai mare de IUBIRE, in-formație subtilă emanată de ceea misticii considerau a fi Inima Inimii.

Studii adiacente ale multor cercetători au arătat că forța gândului influențează atât and-ul, cât și apa și implicit realitatea exterioră prin faptul că un gând canalizat către exterior influențează îmtr-o mică măsură câmpul cuantic prin care toți suntem conectați.

Iar dacă prin focalizare și intenție un gând are astfel de propietăți, in-formația emisă de inimă este mult, mult mai puternică și odată cu deschiderea progresivă a inimii ea crește și poate “altera” enorm de mult câmpul cuantic și implicit biologia și genetica umană și structura materiei. E nu doar firesc, ci doar o umilă înțelegere a efectelor razelor x și gamma ce sunt filtrate prin centrul inimii, iar forța lor este de dimensiuni cosmice.”

Cei care au ajuns să-și deschidă inima au simțit că organismul începe să se modifice. Zone latente din creier sunt activate de energia emanată de inimă, ochii sunt restructurați, oasele dor în interior fiindcă o din ce în ce mai puternică informație începe să curgă prin coloana vertebrală și măduva oaselor către extremități.

Ei înțeleg clar că doar o parte din creier este folosită de umanitate fiindcă inima a fost închisă. Ei realizează că există diferențe ale activității cerebrale la femei și bărbați fiindcă femeile au o activitate mai intensă pe inimă și bărbații mai redusă. Creierul uman este identic, diferențele sunt date tocmai de cât de mult din inteligența inimii este activată, cât din energia ei este în legătură directă cu creierul cerebral.

Tot acești oameni încep să înțeleagă ce se ascunde în spatele sintagmei “magia iubirii” sau “a crea prin inimă” sintagme frumoase ce pot crea confuzie. Energia care curge prin inimă fecundează realitatea exact cum razele x și gamma ce au pătruns prin razele de Soare au informat apa și au generat forme de viață. Cu siguranță suntem martorii faptului că Întodeauna oamenii care iubesc cu adevărat au o viață prosperă, plină de bucurie, frumusețe și daruri.

Dar cea mai importantă înțelegere a celor cu inima deschisă este că ei încep să simtă corpurile superioare și înțeleg că odată cu deschiderea inimii ceea ce numim a fi Spirit, Esență începe să se manifeste în realitatea Pământului cu o forță mult mai mare. Pentru ei demistificarea începe și tot ei înțeleg că undeva la un nivel mai înalt energetic există ființe extrem de reale care nu au aură de sfințenie și nu sunt plăsmuiri ale imaginației sau invenții ale religiilor. Ei înțeleg că îngerii și arhanghelii și alte entități celeste sunt entități sau conștiințe sau supraconștiințe care își duc viața altfel decât noi, fiindcă trăiesc în realități diferite.

Iar aici nu e nimic mistic sau religios, e drept e vorba și de percepția și imaginația fiecăruia. Iar daca nu ai trăit anumite experiențe, îți este greu să vezi dincolo de metafore sau de limbajul spiritual. Experiența înseamnă totul. Pentru mine viața s-a schimbat radical când am simțit că ceea ce am numi “înger” a strigat în mine. Mai exact a urlat. Înger înseamnă trimis și toți suntem trimiși pe Pământ să trăim. Trimiși de viață. Doar că unii ne amintim de natura noastră și alții nu. Iar singura amintire reală o oferă deschiderea inimii. A-ți aminti conceptual că ești Spirit este doar un mic pas către un salt ontologic.

Întorcându-ne către Înălțare și Joshua ben Iosif mai colorez puțin introducerea prin a afirma că cel cu inima deschisă poate să vadă ce s-a întâmplat acum 2000 de ani. Vede revoluția Iubirii, vede câmpul energetic imens din acel spațiu. Firește iubirea vede iubirea și existând deja noțiuni despre fizica iubirii, mistificarea se prăbușește.

Cu toții știm că rezonanța Shuman a început să crească enorm ceea ce arată că pulsul planetei se înalță pe o scară vibrațională cuantificabilă.

Acum 2000 de ani pulsul Pământului era cu totul și cu totul altul și tocmai asta a făcut Joshua sprijinit de foarte multe spirite luminoase ce erau în jurul lui: a schimbat frecvența Pământului prin crearea unui câmp energetic imens. Deschiderea inimii lui, a multor femei și bărbați din jur a făcut posibil ca o cantitate imensă de Iubire să dinamizeze pulsul Pământului și să-i ridice frecvența.

Protecția lui a fost imensă, mama lui fiind venită pe Pământ din supraconțtiința care veghează toți sorii Universului și în limbaj spiritual o numim raza Rafael Maria. Dacă înțelegem că Pământul este o ființa vie conform Teorie Gaia a lui James Lovelock, putem să realizăm că și Soarele e o ființă vie și toți Sorii Universului cu toate planetele lor de asemenea. Și e de bun simț să acceptăm că acolo locuiesc ființe, că aceste lumi sunt coordonate de niște conștiințe cosmice despre care începem să aflăm din ce în ce mai multe și dintr-o perspectivă științifică.

Să nu ne închipuim că ucenicii și apostolii erau niște analfabeți. Ei erau printre cele mai frumoase semințe ce au trăit vreodată pe Pământ. Au răspuns unei chemări și au venit să susțină un imens proces evolutiv

Schimbarea pulsului Pământului a fost posibilă printr-un plan foarte bine orchestrat și printr-o educație aleasă pe care Joshua  a primit-o de mic. O educație demnă de un adevărat Rege al Iubirii și Fiu al Vieții cum era supranumit. Cele mai mari secrete și inițieri i-au fost oferite, ele fiind dublate de frumusețea și puritatea lui interioară…Secretele inimii i s-au destăinuit repede în viață, puterea de a canaliza energia vitală și sexuală către centrii superiori, de asemenea. Știm cu toții rolul Mariei Magdalena în această ecuație alchimică.

Am amitit acest amănunt fiindcă pentru a putea canaliza energe prin Inimă către corp și apoi către Pământ este musai să ai coloana activă și să știi să urci și să cobori energii prin ea. Coloana unește cele trei principale creiere ale omului: creierul cerebral, cel al inimii și cel abdominal. Când cele trei devin active o cantitate uriașă de energie trece prin corp. Însă pentru a putea să declanșezi aceste energii este nevoie de o pregătire în ani și ani de zile fiindcă altfel poți să faci combustie.

Momentul Schimării la față la care participă doar Petru, Ioan și Iacov fiindcă doar ei puteau să facă față vibrației înalte, Joshua a canalizat enorm de multă energie prin inimă și a lăsat esența, câmpul morfic al inimii, corpul de lumină să se manifeste deplin. Era o primă împărtășire a unei depline realizări.

„Și după șase zile, Iisus a luat cu Sine pe Petru și pe Iacov și pe Ioan, fratele lui, și i-a dus într-un munte înalt, de o parte. Și S-a schimbat la față, înaintea lor, și a strălucit fața Lui ca soarele, iar veșmintele Lui s-au făcut albe ca lumina.”

(Inimă, Soare, 6 august când ne aflăm în zodia Leului ce guvernează inima și este guvernat de Soare. Să fie întâmplător. Cine știe poate la acea dată mai era și eclipsă de Soare în Leu.)

Din acel moment câmpul energetic al Pământului începe să fie modificat cu putere. Pulsul planetei începe să crească și să învăluie planeta. O nouă era începea, iar misiunea de trei ani nu a fost altceva decât un pelerinaj continuu menit să creeze câmpuri energetice mari menite să dinamizeze Pământul și toate ființele lui și să-l pregătească să urce în vibrație.

Răstignirea și Învierea sunt două momente surori, dar și ele destul de misticizate. Pentru o ființă care a reușit să-și deschidă inima până în momentul în care o energie imensă intră în structură fizică și îi schimă forma, o transfigurează, bariera morții este spulberată. Murim în fiecare noapte și ne întoarcem în trup fiindcă suntem legați de un cordon energetic. Când murim el se rupe, dar fiindcă murim departe de a fi întregi și activați moartea înseamnă abandonarea corpului.

Pentru cineva care a putut manifesta corpul de lumină aici, legăturile dintre corpurile subtile și corpul fizic pot fi mereu desfăcute sau refăcute. Planează mult mister în jurul Învierii și o întreagă teologie s-a creat în jurul acestui moment. Este dificil să îl scuturi de misticism, să vezi ce s-a întâmplat acolo în realitate.

În istorie au mai fost consemnate învieri din morți, dar nu asta e miezul discuției. Când ne vom deschide precum Joshua inima vom putea să vedem ce s-a întâmplat și vom înțelege vorbele lui “Ultimul vostru dușman este moartea.” Iubirea are forța de a învinge moartea. Nu metaforic, ci extrem de practic. Canalizată intens ea restructurează și ordonează materia și o ridică pe o frecvență mai înaltă.

Ce e defapt Înălțarea? Este încheierea misiunii lui Iisus ce a fost posibilă prin a se realiza pe el însuși. A avut probele și testele lui. A fost încercat și extrem de sprijinit. Dar prin deschiderea deplină a inimii și a manifestării corpului de lumină a ajuns la o stare vibrațională foarte înaltă și vibrațiile Pământului nu îi mai permiteau să își continue viața aici. Și cum “misia” s-a încheiat e de bun simț să înțelegem că era timpul să plece către dimensiunea de unde a venit către Pământ. Și tot ca semn de bunăcreștere este să înțelegem ce s-a întâmplat acum 2000 de ani, să fim recunoscători și mai ales să mergem pe drumul inimii.

2017 e un an de grație, fiindcă el este în curgerea anilor foarte asemănător cu Schimbarea la față.

Am evoluat mult de atunci, dar suntem abia în zorii unei mari transformări. Pulsul planetei s-a schimbat foarte mult și de la clipă la clipă el crește și ne sprijină și nouă creșterea. Ceea ce a fost început acum 2000 de ani, se sublimează acum. Ascensiunea e în toi, iar însăși numele este tributar Înălțării lui Joshua.

Ceea ce este însă de înțeles este că Ascensiunea este defapt un proces de înalțare vibrațională care o să modifice implicit structura planetei, și se realizează printr-un dublu proces: materia își înalță vibrația (evoluția materiei) și esența/spiritul se întrupează (involuția spiritului).

La modul cel mai exact Înălțarea este defapt o Întrupare, iar ceea ce noi oamenii avem de făcut este să ne deschidem inimile. Vestea veștilor este că nu vom fi nevoiți să plecăm de pe Pământ odată cu deschiderea inimii sau esența întrupată. Pământul are deja vibrații înalte și suportă Corpul de Lumină.

Suntem în tranziție de la codul 33 (ce sugerează întruparea energiei cristice) la cel 44 (ce vorbește despre esența noastră sau planul angelic).

Iar dacă avem ceva de făcut este să ne deschidem inimile. Să înțelegem cât de cât în termeni fizici ce e cu câmpul inimii, ce rol are el în biologia noastră fizică și spirituală.

Și vă invit să lăsați toate cuvintele deoparte și să rostiți cuvântul inimă de foarte multe ori. Să puneți mâna pe ea, să o încălziți și să vă bucurați că am ajuns în acest moment colectiv când pășim cu toții spre un moment de Schimbare la Față planetară în drum spre o Ascensiune/Înălțare colectivă ce este defapt Întruparea pe Pământ a adevărului din noi prin inimă. Inimă ce ne animă pe noi și întreg Universul.

 

citește și Focul viu al inimii învăluie planeta ce are informații conexe.

Cu bucurie de smaralde, diamante și safire, Raziel 25 mai 2017

(Visited 441 times, 1 visits today)
Petrea

Sunt un fiu al vieții ce povesteșe cu încântare din drumețiile sale de zi cu zi prin Țara Bucuriei și mărturisește despre frumusețea ce o vede și trăiește în jur. Te invit și pe tine să împărtășești și tu pe acest site crâmpeie de frumusețe, din comorile ce le descoperi, din experiența și darurile tale. Inimi însorite nouă tuturor.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.