Am intrat în Zodia Curcubeului

O nouă zodie a apărut pe cerurile sufletelor noastre. O zodie nouă deasupra tuturor născută din inimile și privirile sufletelor iubitoare. O zodie cu aripi în toate culorile, făr’ de categorisiri, insinuări ale karmei, posibile destine, compatibilități, reîncarnare, luni negre, văluri ale iluziei, iz de cunoaștere.
Pur si simplu o zodie fără caracteristici și cu infinite expresii.

Dar dacă am putea spune ceva despre ele, Curcubeele sunt joaca, sărutul, îmbrățișarea, mirarea, dăruirea, curgerea. Ele sunt călătoriile intergalactice prin firele de iarbă și de nisip și secunda de tăcere, ei sunt Dumnezeu în expansiune, infinitul ce îți vorbește în cuvinte pe care cumva le știi, dar sunt atât de cristaline încât începe să încolțească și în ființa ta cristalinul și magia iubirii desăvârșite.

Cei născuți în zodia curcubeului nu practică Rugăciunea sau Respirația Inimii, Tantra, tehnici Sufi, ei nu practică nimic fiindcă ei sunt Iubirea si Curgerea ei. Cei născuți în zodia curcubeului nu pot fi alții decât sunt, ei sunt infinite culori între cer și pământ, prin cer și pământ. Ei nu au nevoie de nimic fiindcă trăiesc într-o abundentă bucurie a dăruirii ce le oferă mereu prezentul cel mai de preț.
Ei nu au o asa zisa ocupatie sau vocatie, ci doar se joacă din inimă, creând cele mai frumoase realități. Ei nu se roagă, ci din ei se naște rugăciunea în cele mai suave și înalte cântece ale grației. Ei nu trăiesc, ei iubesc și se dăruiesc.

Ei bat din palme, fac piruete, privesc frumusețea în ochi și o invită la un ceai de iasomie sau de petale de trandafiri. Folosesc pastă de dinți și merg și la cumpărături, dar merg cu grație prin grădina sufletelor, fiindcă doar așa pot păși mereu în Grădina Iubirii spre umplerea tuturor sufletelor de cer, dragoste și fericire.

O nouă zodie a apărut pe cerurile sufletelor noastre. O zodie nouă deasupra tuturor din care toate curg desăvârșite, îndumnezeite și în veci de iubire născătoare.

Este cea mai frumoasă veste ce o puteam primi, cel mai desăvârșit eveniment social ce a avut loc în istoria foarte recentă a Pământului și are loc în aceste momente de grație ale anului 2017 când multe suflete se află în pântecele transformării pentru a se naște în această ultimă zodie din istoria omenirii.

Cu bucurie de smaralde, diamante și safire, Raziel, text actualizat pe 24 mai 2017

Sursa foto aici

(Visited 379 times, 1 visits today)
Petrea

Sunt un fiu al vieții ce povesteșe cu încântare din drumețiile sale de zi cu zi prin Țara Bucuriei și mărturisește despre frumusețea ce o vede și trăiește în jur. Te invit și pe tine să împărtășești și tu pe acest site crâmpeie de frumusețe, din comorile ce le descoperi, din experiența și darurile tale. Inimi însorite nouă tuturor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.