A iubi apa, cea mai profundă revoluție

Te invit să te implici într-un act revoluționar. Extrem de simplu și defenitiv transformator asupra ta și a întregii planete.

Te invit să privești cu alți ochii apa și crede-mă că dacă vei îndrăzni să te apropii de simplitatea și misterul ei, vei participa la cea mai profundă revoluție posibilă de pe pământ.

Civilizația actuală poate fi descrisă cel mai simplu exact după cum ea se raportează la apă și lasă de dorit modul în care oamenii se poartă cu izvorul vieții.

Condiția vieții și a femininului curgător și iubitor este strict legată de modul în care noi tratăm apa și când la nivel planetar apa va fi iarăși curată și cristalină atunci “femininul” va radia iarăși în toată splendoarea lui, iar revoluție mai mare nu există în acest prezent al nostru al tuturor.

Apa nu este un lichid sau un element sau o substanță. Nu este ceva distinct, de analizat în afara vieții. Ea este însăși izvorul din care viața freamătă aici pe Pământ.

Apa este iubire curgătoare.

Apa este CONSTIINȚĂ lichidă. Este SACRALITATEA ea însăși curgând prin istoria si pulsul pământului din esența A tot și a toate pentru a dărui forme de manifestare (aici pe pământ) esenței a tot ceea ce există . ESENȚĂ pe care suntem obisnuiti sa o numim SPIRIT.

Apa s-a nascut in chiar primul moment al expansiunii lui Dumnezeu/Sursa, în primul acord al muzicii din care s-au nascut toate stele si universurile.

Apa este “dorința” lui Dumnezeu de a se imbraca în miriade de forme.

Și așa te rog să înveți să respecți apa, să o prețuiești. Să reflectezi suficient de mult înainte de a mai cumpăra apă plată sau să realizezi deplin ce înseamnă să tragi apa după fiecare data când te urinezi, ce înseamnă să folosești tone de detergent pentru vase și rufe, ce implicații are asupra apei și asupra noastră a tuturor poluarea ce o tot întreținem inconștient.

Te rog cu mare drag să te apleci asupra grației apei pentru a putea păși cu adevărat în respectul față de viață.

Te rog să înțelegi că planeta Pământ e o lume a Apelor din care tu reprezinți câțiva stropi. Hai, alege să fii stropi de iubire și de recunoștință. Acum și Mereu.

Și am un dar pentru tine și o chemare. Și anume de a participa așa cum poți și simți la Ceremoniile Apei și ale Vieții Cristaline.

(Visited 89 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.