La răscruce de vremuri. Suntem chemați să pășim pe drumul comuniunii

2017 este un an magnific. Al noilor zori. Un ciclu nou începe. Nu de 9 ani, ci de foarte mulți ani ai acțiunii din Iubire. Intrăm în Ciclul Curcubeului patronat de supraconștiința Raziel (acțiune din iubire la nivel colectiv e unul din înțelesurile energiei Raziel) ce mereu îmbrățișează Pământul în momente decisive: de cădere sau de ascensiune.

Suntem la răscruce de vremuri și linii temporale și pentru foarte mulți oameni a venit timpul unei profundei alegeri. Unii oameni ce se află deja la cârma omenirii, și-au asumat responsabilitatea, însă cei mai mulți din cei care au ales drumul creșterii spirituale sunt încă nehotărâți, indeciși și nu știu încă încotro. Foarte mulți trăiesc încă divizați între calea aleasă și ocupații cotidiene (joburi, angajamente sociale) ce nu le mai servesc și sunt prinși în relații familiale sau de cuplu ce iarăși le pun piedică în evoluție. Încă există imagini clasice despre ce înseamnă familie sau relaționare ce necesită a fi abandonate.

În același timp foarte multe ființe sunt prinse în discursul spiritual conceptual și au nevoie de un imbold mare pentru a lăsa teoria spirituală deoparte și a trece la acțiune. Prin acțiune se înțelege a manifesta în energia bucuriei visul propriu într-un context al comuniunii cu alte ființe. Pentru foarte mulți aflați pe drum spiritual era pregătirii, perioada cursurilor și formării se încheie. Alții vor veni în locul lăsat liber pentru ca în zona mai de jos a Pământului să se creeze o dinamică a evoluței.

Suntem chemați să facem urgent un pas în față și să ne alăturăm celor care rezonează cu noi. Suntem invitați și cumva somați să lăsăm în spate orice relație disfuncțională, orice angajament social ce nu servește Iubirii, creativității și manifestării Noului Pământ și să pășim către a ne găsi tribul, familia de suflete alături de care putem cu adevărat face un pas enorm în evoluție și putem să ne manifestăm cu mult mai multă ușurință darurile și împlini visele.

Suntem la o mare, mare răscruce și suntem chemați să tăiem de la rădăcină tot ce nu ne mai servește. Ne-am pregătit zeci și sute de vieți pentru acest moment, suntem asistați pe Pământ de suflete angelice și din altă galaxie pentru a avea puterea să urcăm în vibrații înalte și să manifestăm fizic NOUL PĂMÂNT. Am fost sprijiniți enorm pentru a ne putea scutura de tot ce era învechit și limitativ. E timpul unei decizii ferme. AM intrat în era acțiunii și ea ne cheamă să o onorăm, altfel vom fi forțați să o facem cu unele costuri ce o să ne doară. Îndărătnicia, inerția și nehotărârea se plătesc scump uneori. Suntem la răscruce și avem nevoie de luciditate pentru a onora momentul și a face alegerea vieții noastre. NImic de amânat, nimic de negociat.

Compromisul, drama, complacerea, zona de confort nu își mai au sensul. Ancorarea în credințele moștenite din vechiul Pământ despre familie, abundență, datorii sociale, spiritualitate sunt sinonime cu a fi prins în materie și ele sunt mortale în acest timp când suntem invitați să facem un SALT într-o altă LINIE temporală alături de suflete aflate pe frecvențe asemănătoare.

Jupiter este retrograd în Balanță și el are ca misiune să scoată din viața noastră tot ceea ce nu ne armonizează, tot ceea ce ne dezechilibrează și ne cheamă să pășim către armonie, comuniune, frumusețe. Ne cheamă urgent să ne armonizăm interior femininul cu masculinul ce va duce rapid la armonizarea relațiilor ce cei apropiați sau cu cei care colaborăm. Tot Jupiter ne ajută și ne forțează să tăiem toate legăturile toxice sau care ne țin pe loc, chiar dacă ele sunt legăturile cu soțul, soția, partenerul, copiii, părinții.

Am venit pentru Pământ și pentru ascensiunea lui și suntem chemați să onorăm călătoria aceasta.

Venus se află în Berbec și formează o opoziție cu Jupiter până la sfârșitul lunii, generând cadrul ideal pentru o deplină afirmare a individualității în cadrul relației și oferind posibilitatea de a renunța la tot ce nu mai e funcțional în relaționarea cu ceilalți.

Jupiter în Balanță ne cheamă urgent să creăm comunități sau să ne alăturăm celor existente. Unii vor fi chemați să ia calea munților sau să migreze către sate, alții să creeze comunități și centre urbane, comunități diverse ale celor care sunt pe frecvențe asemănătoare.

Suntem invitați să pășim cu viteză către cei cu care rezonăm și să începem să trăim din ce în ce mai mult timp alături de ei.

Co-existând alături de cei asemănători, creând alături de ei, meditând împreună, vibrațiile fiecăruia cresc în ritm progresiv, mult mai mult decât ar putea să o facă ființele trăind izolate și prinse în situații de compromis. În acest fel se generează câmpuri energetice din ce în ce mai mari ce vor fi transmise către toți oamenii Pământului și îi va sprijini și pe aceștia să evoleze mult mai rapid.

Marea schimbare planetară și implict înalțarea colectivă va avea loc prin crearea de câmpuri energetice înalte ale inimilor deschise ce aleg să trăiască împreună pe o linie temporală diferită de majoritatea oamenilor. O inimă deschisă creează un câmp energetic larg și alături de alte inimi deschise creează un câmp energetic extrem de puternic cu o inteligență creatoare extraordinară care radiază vibrații înalte către întreaga realitate și dinamizează transformarea tuturor oamenilor. O schimbare calitativă o unor grupuri mici are puterea să se transmită subtil foarte rapid către toți oamenii. Iar genetica și condiția lumii se transformă progresiv.

Cu cât se creează mai multe astfel de grupuri/comunități planetare cu atât vom evolua mai repede și mai mulți oameni din linii temporale diferite vor avea posibilitatea să pășească într-o linie temporală a iubirii sau 5d.

Dacă ezităm să facem acest pas vom frâna evoluția tuturor, de aceea este necesar ca pentru saltul cât mai multor oameni pentru o vreme să existe o separare între oameni. De aceea acum foarte mulți sunt invitați să facă un pas în față și să migreze către grupurile in care se regăsesc cu adevărat, către familiile de suflet.

Evoluția Pământului ne-o cere, împlinirea călătoriei noastre, de asemenea, și a venit vremea să facem alegerea.

Orice sistem are tendința de a se autoregla, iar cei care vor face un pas în față vor fi înlocuiți de alții, fiindcă lumea de unde au plecat va gestiona în așa fel situația creată încât va genera alți oameni în pozițiile vacante. Dacă simțim că am vrea să fim în altă parte, pe frecvențe mai înalte și stăm pe loc crezând că îi ajutăm energetic pe ceilalți prin prezența noastră, ar fi bine să înțelegem că plecând, cineva ne va lua locul în foarte scurt timp. Dacă vedem că lucrurile tărăgănează în ceea ce privește dorința noastră de a face cursuri, seminarii sau alte activități spirituale sau creative, e semn că a venit vremea să o luăm din loc.

E un moment crucial pe care suntem chemați să îl onorăm. Liniile temporale, modificările mari de destin se fac prin ALEGERI care lasă loc Sinelui să se manifeste. Suntem rugați să stăm cu mâna pe inimă îndelung, să fim sinceri cu noi și să scoatem Sabia Clarității pentru a ne croi prin hățișuri drum spre Lumea Iubirii.

Timpul e Acum. Curcubeul Întregirii, Totalității Strălucește și ne cheamă să trăim sub semnul lui.

RAZIEL, 13 mai 2017

(Visited 1.310 times, 1 visits today)
Petrea

Sunt un fiu al vieții ce povesteșe cu încântare din drumețiile sale de zi cu zi prin Țara Bucuriei și mărturisește despre frumusețea ce o vede și trăiește în jur. Te invit și pe tine să împărtășești și tu pe acest site crâmpeie de frumusețe, din comorile ce le descoperi, din experiența și darurile tale. Inimi însorite nouă tuturor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.