Mesajul lui Morgan Freeman către Seminţele Stelare despre Viată, Conştiinţă şi Umanitate

„Mai mult” nu a fost niciodată suficient. Am 86 de ani şi deşi sună trist, practic sunt pe patul de moarte. Am milioane de dolari in bancă dar nu pot cumpăra sanatate pentru a-mi salva viaţa. Am familie si milioane de fani in toata lumea dar totuşi acum nu este nimeni lângă mine. Nici chiar copiii, vreo soţie sau frate indepartat nu sunt lânga patul meu de moarte. Mi-am trăit viaţa greşit şi nu vreau ca acest lucru să-l păţeşti şi tu.

Dacă chiar asculţi, atunci ia imediat atitudine, te pot ajuta să-ți schimbi viitorul.

Următoarele câteva momente îţi pot schimba foarte uşor viaţa. Mi-aş fi dorit ca cineva să-mi spună şi mie aceste lucruri cînd eram la vîrsta ta.

Banii nu sunt un lucru rău, ei sunt doar hîrtie cu o valoare pentru a obţine lucruri pe care  noi le apreciem in diferite feluri. Dacă nu banii, atunci „ce este dăunător” poţi întreba. Dăunător este dorinţa excesivă, obsesivă și de aservire totală pentru mai mult. Dăunătoare este goana fără de sfârșit, fără limite, dependenţa obsesivă pentru o găleată de aur la sfărşitul unui curcubeu care  nu există de fapt. Dăunător este faptul de a avea un preţ pentru inima şi sufletul tău in schimbul succesului financiar cu orice preţ. Dăunătoare este încercarea de a cumpăra fericire, din nou şi din nou, pâna când acele false si scurte miraje vii sau emoţii au dispărut.

Imaginează-te având totul, numai pentru ca apoi să pierzi totul. Eşti acum falit. Toți banii au dispărut, tot ce aveai. Singura soluţie la nebunia şi „fericirea” ta a fost agonisirea a din ce in ce mai mult.

Acum numai ai nici un motiv sa aduni fericire falsă. Nici un motiv pentru a aduna mai mult. Deci, cine eşti tu acum?

Ei bine, acum toţi acei oameni pe care tu îi credeai prieteni in timp ce banii curgeau…

Poate chiar ţi-ai pierdut şi familia, prietenii, şi mai toţi cei din jur cred că eşti un egoist notoriu.

De ce?

Pentru că, din cauza cursei tale fără de sfărşit pentru mai mult ţi s-a înceţoşat mintea şi te-a distras de la adevăratul tu, adevăratul tău scop in viaţă.

Simţi o emoţie puternică care loveşte in tine? Te-a întristat sau supărat? Aproape că spun „foarte bine”. Dar spun asta numai pentru că vreau ca tu să te schimbi.

Nu spun să nu ai succes financiar. Spun doar să ai un scop inălţător în viaţă cu mult peste scopul atingerii unui succes financiar.

Sufletul tău strigă ca tu să răspunzi la adevărata ta chemare. Te poţi schimba azi dacă redefineşti ce înseamnă succesul pentru tine. Îţi poţi transforma relaţiile afectate şi să reclădești altele noi. Te poţi ierta pe tine şi pe alţii care te-au rănit. Poţi deveni un lider îndrumând împreună cu alţii.

Ca cine aspiri să fii

Poţi să-ţi rearanjezi prioritaţile in viaţă. Îţi poţi reface căsnicia si crea o iubire deosebită pe care nu o credeai posibilă. Poţi deveni cel mai bun părinte posibil la orice vârstă chiar şi la 86 de ani, dar nu aştepta până atunci. Tu vei putea face întotdeauna mai mulţi bani dar nu  poţi face mai mult timp.

Intr-o zi, la fel ca mine, vei muri şi tu. Pentru ce vrei să fii ţinut minte? Ce poţi face pentru alţii ca lumea să fie un loc mai bun? Care este adevăratul tău scop pe acest pământ?

Toti murim intr-o zi, dar numai câţiva aleşi sunt cei care trăiesc cu adevărat.

Tu poţi trece din umbră in lumină. Menirea ta este să fii măreţ.

Menirea ta este ca tu să fii mai mult decât ceea ce eşti şi faci acum pentru a supravieţui.

Eşti o fiinţă puternică menită să inspire si să ajute lumea. Haide-ţi să facem lucrurile cum trebuie odată pentru totdeauna, in această viaţă. Astăzi, păşeşti in lumea in care adevărata dragoste există şi tu în sfârşit îţi dai seama de  această dragoste, de fapt este ceea ce ţi-ai dorit cel mai mult in toată această viaţă.

Doar iubeşte mai mult şi mai mult, in fiecare zi, in orice mod şi nu renunţa niciodată. Lăsând la o parte încercările pe care destinul ţi le va aduce in viaţa ta, acum, mai mult ca niciodată această lume are nevoie de tine.

Cu toţii împreună cu iubire, compasiune, iertare  şi cu încredere in umanitate; noi vom învinge răul odata pentru totdeauna.

~~~

ATENŢIE: Aceasta este o NARAŢIUNE de Morgan Freeman. Din câte ştiu, el nu este pe moarte şi  nici nu are 86 de ani. Urmăreşte cuvintele şi înţelege mesajul: Tu eşti aici pentru un motiv şi un scop!

Tradus de Roberto I. Balays

sursa articol: in5d

(Visited 45 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.