Ploaia e magie vie

Plouă acum și de multă vreme aici (în munții împământării și ai inimii mele) și în toată țara. Iubesc ploia ca parte din mine și din toată frumusețea vieții. O iubesc, o respect și sunt deschis întru a o înțelege pe deplin, și a soarbe din darul și magia ei.

Plouă și pentru mulți deja picăturile curg enervant și îngrijorător. Ca și cum ploaia ar fi furat soarele și bucuria de a trăi, ca si cum ploia ar fi responsabilă de inundațiile cu ale lor implicații asupra vieții oamenilor.

Însă sufletul ploii cu drag și bucurie curge spre Pământ.

Plouă în ritm și înțeles ceremonial: o adevărată magie vie ce alchimizează toată apăsarea transformării noastre.

Plouă admirabil de frumos și pentru o clipă vă rog să primiți cu adevărat în viața voastră darul ploii și să simțiți cum plouă cu cristale de iubire. Să realizați că fiecare picătură este puritate lichidă ce vine să curețe realitatea pământului și să ude mugurii luminii ce au răsărit în sufletele multora dintre noi.

Bucurați-vă de fiecare picătură și topiți in inimile voastre cristalele pe care ea ni le oferă sub forma unei muzici și atingeri paradisiace.

Lăsați curățenia și cristalinul ploii să intre în sufletele voastre până în adâncuri, simțiți cum ea apă vie este ce ne înoiește și renaște strălucitori. Lăsați lumina fulerelor să vă limpezească ființa și să vă electrizeze existența cu claritate și înțelepciune. Primiți binefacerile ei, onorați-o prin recunoștință.

Plouă în ființa noastră fiindcă noi suntem viața și viața din noi înțelege mereu perfect ceea ce are să ne dăruiască întru bucuria tuturor.

Plouă acum și păsările ciripesc bucuroase să participe prin cântul lor la simfonia apei ce curge cristalin din ceruri.

Cu bucurie de smaralde, diamante și safire – RaZieL, 10 iunie 2016

PS. poza a fost luata de aici

(Visited 90 times, 1 visits today)
Petrea

Sunt un fiu al vieții ce povesteșe cu încântare din drumețiile sale de zi cu zi prin Țara Bucuriei și mărturisește despre frumusețea ce o vede și trăiește în jur. Te invit și pe tine să împărtășești și tu pe acest site crâmpeie de frumusețe, din comorile ce le descoperi, din experiența și darurile tale. Inimi însorite nouă tuturor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.