Salamandrele – Spiritele Focului

Daca in saptamanile anterioare v-am povestit despre Elementali, Silfi si Ondine, iata ca a sosit si momentul Salamandrelor, elementalii Focului care se gasesc peste tot in natura.

Nici un foc nu este aprins fara ajutorul Salamandrelor, nici o caldura nu exista fara ele. In mare parte, ele sunt active in interiorul pamantului si in interiorul corpului si al mintii. Sunt responsabile pentru fulgere, explozii si vulcani. Salamandrele starnesc curenti emotionali puternici in oameni, le insufletesc focul idealismului spiritual si perceptia. Energia lor ajuta la daramarea vechiului si construirea noului deoarece focul este creativ si distructiv in expresia sa.

Elementalii Focului lucreaza cu oamenii si lumea prin caldura, foc si flacara, fie flacara unei lumanari, flacarile eterice si lumina soarelui. Elementalii focului pot fi eficienti in munca de vindecare ajutand la detoxifierea organismului, in special in situatii critice. Trebuie folosit cu grija in astfel de momente, deoarece energiile lor sunt dinamice si dificil de controlat. Elementalii Focului, Salamandrele, sunt prezente cand este pe cale sa se produca vindecarea. De asemenea, Elementalii Focului muncesc pentru a mentine corpul nostru spiritual.

Salamandrele stimuleaza trecerea energiei vitale din corpul eteric spre corpul fizic. Ei incurajeaza spiritualitatea si entuziasmul. Elementali ai Focului, Salamandrele trezesc cunoasterea spirituala de dincolo de psihic si ne coloreaza perceptiile. Fiecare dintre noi, se spune, are o salamandra desemnata de-a lungul vietii. Asemeni unui inger pazitor, ea ajuta la buna functionare a corpului fizic, ajuta la mentinerea temperaturii corespunzatoare corpului. Lucreaza metabolismul corpului pentru imbunatatirea sanatatii. Un metabolism lent este un semn al unei activitati incetinite a salamandrei din interiorul corpului. Un metabolism rapid indica o salamandra activa in interiorul corpului.

Un articol de Dr. Astrolog Alexandra Coman

(Visited 57 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.