Silfii, Spiritele Aerului

Silfii au o conexiune puternica cu vibratia aerului si cu nevoia noastra, a pamantenilor, de a gasi solutiile rapide si eficiente pentru a ne rezolva problemele aparute brusc de-a lungul acestui an. Conform specialistilor in comunicarea cu spiritele naturii si cu Elementalii, Silfii lucreaza cot la cot cu ingerii si sunt parte a fortei creative a aerului.

Aerul este sursa intregii energii a vietii, a fost denumit in multe feluri: Prana, Chi, Ki, Sfantul Duh. Aerul este esenta vietii si  guverneaza inteligenta. Poate ca fara mancare sau apa putem supravietui cateva zile, dar fara aer mai mult de cinci, sase minute nu putem trai. aerul este esential pentru insasi existenta noastra. Iata de ce, nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca prima lunatie a acestui an incepe sub manifestarea elementului aer.

Se spune ca multi dintre Silfi au o inteligenta ridicata. Unii Silfi ne ajuta in diverse activitati umane, unii dintre ei ne ajuta si ne stimuleza inspiratia si creativitatea, iar altii ne alina durerea si suferinta. Silfii au o conexiune speciala cu ingerii protectori si se spune ca Arhanghelul Rafael este cel care ii guverneaza. Din acest motiv Silfii pot servi ca ingeri pazitori temporari. Se spune ca un Silf este repartizat fiecarui om de-a lungul vietii. Acesta ne ajuta sa ne mentinem corpul mental si devoltarea noastra mentala la cote optime. asadar, gandurile noastre bune sau rele sunt cele care ii afecteza cel mai mult.

Silfii ajuta la stimularea cunoasterii si inspiratiei. Ei lucreaza pentru a ne curata gandurile si inteligenta, si ne ajuta sa ne realizam strategiile viitoare pentru diversele provocari care apar in viitorul nostrum apropiat. Hazel Raven, autoarea cartii “Totul despre Ingeri” mentioneaza ca lucrul cu Silfi “ne amplifica discernamantul, intuitia, puterea de comunicare, imaginatia creatoare si flash-urile subite de inpiratie.”

Un articol de Alexandra Coman

(Visited 51 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.