Sinteza dintre astrologie si cheile genelor

De ceva vreme ma joc facand corelatii intre astrologie si Cheile Genelor, o lucrare absolut monumentala. Si este fantastic ce rezulta din aceasta joaca si inspirata sinteza. Piese lipse dintr-un mare puzzle apar intr-un mod bucurator, iar perceptia despre viata si despre fiinta ta se largeste si se limpezeste in mod surprinzator..

Corelate cu astrologia, Cheile Genelor pot fi intelese la un nivel foarte profund si adaptate fiecarei persoane in functie de individualitatea fiecaruia.
Profilul hologenetic generat in functie de datele de nastere , reprezinta o imagine generala ce nu implica sinteza si nu vorbeste de cheile dominante din profil si de punctele nevralgice pe care le poti descoperi prin cunoasterea propriei astrograme.
Cheile Genelor nu opereaza cu pozitia ascendentului, a Lunii, a lui Mercur, Saturn, Uranus, Neptun, Luna si a altor puncte importante. De asemenea, nu iti ofera ofera nici o informatie despre zona dominanta din astrograma, despre Nodul Nord (extrem de important), despre activarea ritmica a anumitor zone odata cu anumite tranzite planetare si despre multe alte aspecte importante pe care astrologia le foloseste. Planetele luate in calcul de Cheile Genelor la momentul nasterii sunt Soarele (axa Munca Vietii Evolutie), Marte (EQ), Venus (IQ) si Jupiter (Perla). Celelate pozitii din profilul hologenetic sunt generate de pozitiile planetelor de mai sus inclusiv a Lunii cu 88 de zile inainte de nastere.

Sa ne intelegem, Cheile Genelor (ce se bazeaza si pe evidente realitati astrologice) reprezinta o lucrare de geniu, incomparabila, un salt in constiinta spirituala a umanitatii ce te poate sprijini clipa de clipa in a intelege si calatori prin natura umana si constiinta universala.
Corelat cu o buna cunoastere a astrologiei, sistemul Cheile Genelor devine mult mai intim si adaptat cu adevatat propriei persoane prin faptul ca perspectiva astrologica ofera posibilitatea sintezei, in timp ce profilul hologenetic generat de un program de calculator este unul general, deloc adaptat individualitatii fiecaruia.

De mai mult de un an de zile corelez astrologia cu Cheile Genelor si am ajuns la unele intelesuri ce ma bucura imens si cred ca monumentala lucrare a lui Richard Rudd poate fi mult mai accesibila, utila si pragmatizata prin intermediul unei abordari astrologice calitative.
Si cum nu e bine deloc sa te bucuri de unul singur de o minunata „descoperire” sunt deschis sa facilitez tuturor celor care doresc descoperirea de sine prin intermediul sintezei oferita de astrologie si Cheile Genelor.
Cei care doresc sa se aventureze in zarile autocunoasterii, sa ma contacteze cu inima deschisa pentru a pasi impreuna in nemarginirea oferita de un potential latent manifestat.

PS.1. Sinteza dintre Cheile Genelor si astrologie nu o folosesc doar de amorul artei si a metafizicii, ci o gasesc extrem de utila intr-o abordare holistica a procesului de intregire a fiintei umane ce presupune in prima faza purificarea creierului emotional (creierul din abdomen sau sistemul nervos enteric) ce are un rol hotarator in activarea inimii si cresterea frecventei intregului organism.
Abordarea holistica este rodul intregii experiente ce am acumulat-o pana acum si am inceput sa o impartasesc odata cu lansarea programului Aventura Intregirii, din care procesul de purificare emotionala reprezinta prima etapa. El se adreseaza tuturor celor care vor sa mearga incet dar sigur pe un drum al intregirii si al cresterii infloritoare si orgnice, dincolo de tumultul si blocajele generate de un corp emotional plin de reziduuri apasatoare si de o necunoastere a naturii noastre interioare.
In cadrul procesului de intregire, sinteza dintre astrologie si Cheile Genelor reprezinta doar o mica parte. Dar asta este cu totul si cu totul alta poveste extrem de reala si plina de minunate si neprevazute daruri.

2. Adresa de mail la care pot fi contactat este petrea.ciortan@gmail.com.

3. Participarea financiara pentru sinteza dintre astrologie si cheile genelor va consta intr-o donatie in functie de posibilitatile financiare ale fiecaruia si de cat de valorizat se simte de ceea ce ofer din toata inima.

O viata sub semnul gratiei noua tuturor.

(Visited 311 times, 1 visits today)
Petrea

Sunt un fiu al vieții ce povesteșe cu încântare din drumețiile sale de zi cu zi prin Țara Bucuriei și mărturisește despre frumusețea ce o vede și trăiește în jur. Te invit și pe tine să împărtășești și tu pe acest site crâmpeie de frumusețe, din comorile ce le descoperi, din experiența și darurile tale. Inimi însorite nouă tuturor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.