Solstițiu cu drag de Viața și de Țară

Solstițiu minunat nouă tuturor.
 
Frați și surori, oameni ai țării, așa-i că suntem pregătiți să ieșim din cochiliile împlinirii și să pășim pe poarta acestui Solstițiu însuflețiți de cea mai arzătoare dragoste față de țară și viață?
De mii de ani ne pregătim pentru acest moment și daaaaa în sfârșit suntem auto-împuterniciți să pășim în “spații” de Uniune, Libertate, Iubire, Creativitate.
Mai mult, VIAȚA ne cheamă, PĂDUREA ne cheamă să trăim în GRAȚIA ei. Este cea mai puternică chemare ce a exista vreodată exprimată de natură către oameni. Aproape că urlă și strigătul ei străpunge cel mai dens fier, betonul cel rece și șoselele ce multe dintre ele au fost tăiate tocmai prin inima pădurii.
Momentul actual de solstițiu este cel mai înalt vibrațional de mii de ani. El reprezintă un nou început în ceea ce privește deschiderea față de VIAȚA și ȚARĂ. Abia acum suntem pregătiți un număr mare de oameni să privim dincolo de viețile noastre și să ne HORIM împreună, să ne UNIM inimile în a putea servi viața, în a putea genera în spațiul social frumusețe, armonie, bucurie.
Da, ne-am deschis inimile mulți și odată cu acest eveniment colosal suntem liberi să IUBIM țara, ce o imagine în miniatură e TERREI este.
 
Țara, așa cum o sugerează și etimologia este o parte din planeta Pământ, o imagine a ei la scară redusă. Țara nu este o națiune, țara nu reprezintă un popor sau o etnie. Ea este suma tuturor sufletelor și regnurilor și a realităților vesele sau triste existente în ea. Țara suntem noi toți și fiecare piatră și fir de iarbă, fiecare sentiment și zâmbet, fiecare casă și floare. Toate pădurile și râurile, dealurile și munții, câmpiile și lacurile pline de strălucire.
Țara e acea parte din mama Pământ hărăzită nouă să o iubim, să o înfrumusețăm. Ea nu e o ideologie, un text, o suma de pancarte ce defilează în zile festive.
Țara e viața noastră, respirația cea de toate zilele și privirile noastre senine ce ne fac mereu să pășim spre alte zări și experiențe.
Iar la bătaia inimilor noastre însorite ea freamătă de bucurie și ne învăluie cu infinite motive de a fi dăruiți și hărăziți celei mai frumoase vieți posibile, celui mai strălucitor destin.
Țara ne cheamă acum să o onorăm, căci adâncă ne-a fost rătăcirea și lung și greu a fost drumul cel pe care ne-am deschis ochii prin iubire și prin a ne respecta propria existență.
Țara ne strigă pe nume. Cu codrii și apele ei, cu munții și străbunii, cu dealurile și florile, cu toată a ei frumusețe.
E vremea noastră să-i răspundem.
 
Da. ȚARA ne cheamă să o onorăm și noi putem împlini asta AKUM.
Primul pas ar fi să-i dăruim cea mai cristalină iubire. Să o îmbrățișăm energetic și cu privirea ce din inimă începe să-i savurăm frumusețea și s-o sporim. Să devenim conștienți că putem să-i oferim din ce în ce mai multă iubire. Să ne creăm această conștiință a IUBIRII de țară și planetă. Să o lăsăm să se exprime prin noi și să ne ghideze în a fi și acționa mereu pentru ÎNTREG.
Apoi e vremea vremurilor să creăm cât mai multe cercuri de oameni iubitori și însuflețiți pentru a ne asuma destinele țări și planetei. Și împreună să revărsăm iubire, creativitate, să creăm HORE largi ale libertății de a fi, iubi, acționa.
Trăm timpul cel de pe urmă când suntem chemați să creăm cât mai multe comunități LIBERE,AUTOSUSTENABILE și ARMONICE. Aceste comunități pot începe prin a deschide poarta casei către cei asemănători și pot continua prin a materializa cele mai organice sate pline de frumusețe și iubire și respect deplin față de viață.
Suntem chemați spre PĂDUREA ce este amenințată de topoarele civilizației să trăim alături de ea, s-o iubim și s-o protejăm, să cumpărăm pământuri primitoare cât mai putem și acolo să declarăm a fi ZONE DE LIBERTATE ABSOLUTĂ și clipele ZERO de începere a existenței NOULUI PĂMÂNT.
Da, conterază ce împlinește fiecare. Contează ritumul fiecăruia, da CHEMAREA CHEMĂRILOR este către ÎMPREUNĂ. ÎMPREUNĂ. ÎMPREUNĂ. ÎMPREUNĂ UNIUNE, UNIUNE, UNIUNE, UNIUNE.
Da, nu avem la suprafața manifestării genelor comuniunea și ne este greu să fim solidari, însă AKUM când asaltul civilizației asupra naturii este mai agresiv ca niciodată, o să înțelegem să acționăm.
De asemenea, cu inima deschisă devine din ce în ce mai dificil să locuim într-o lume ostilă, cu INIMA deschisă auzim CHEMAREA VIEȚII. A PĂDURII.
Dragilor, comunitățile ce le creăm și le vom crea vor fi „redutele” în care o vreme vor trăi cei blânzi și iubitori și îți vor arăta dragostea față de Pământ și de acolo pas cu pas ei prin exemplul lor se vor expansiona într-o ofensivă ultimă a IUBIRII față de viață la nivel planetar. O ofensivă sinonimă cu a pune capăt cumplitului război pe care actuala civilizație îl poartă cu viața.
Oamei ai ȚĂRII, să onorăm acest SOLSTIȚIU de VARĂ și SÂNZIENELE prin a ne arăta la maximum dragostea față de PĂMÂNT, față de VIAȚĂ, față de APĂ, față de tot ce e VIU.
Fiindcă da, solstițiu ce anunță intrarea în zodia Racului, este o celebrare a VIEȚII și nu a oamenilor, ci prin Oameni.
Da, SOLSTȚIU actual este cel mai înalt vibrațional de mii de ani. El reprezintă un nou început în ceea ce privește deschiderea față de VIAȚA și ȚARĂ. Abia acum suntem pregătiți un număr mare de oameni să privim dincolo de viețile noastre și să ne HORIM împreună, să ne UNIM inimile în a putea servi viața, în a putea genera în spațiul social frumusețe, armonie, bucurie.
Da, ne-am deschis inimile mulți și odată cu acest eveniment colosal suntem liberi să IUBIM țara, ce o imagine în miniatură e TERREI este.
Să vestim întregii țări această devenire întru ființare în IUBIRE a noastră a tuturor.
(Visited 120 times, 1 visits today)
Petrea

Sunt un fiu al vieții ce povesteșe cu încântare din drumețiile sale de zi cu zi prin Țara Bucuriei și mărturisește despre frumusețea ce o vede și trăiește în jur. Te invit și pe tine să împărtășești și tu pe acest site crâmpeie de frumusețe, din comorile ce le descoperi, din experiența și darurile tale. Inimi însorite nouă tuturor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.