Song of the Sea – Frumusețea cea Vie și Curgătoare

Iubind apa și curgerea frumuseții, am fost înălțat până la cele mai înalte ceruri de o capodoperă a celei de-a șaptea arte. Song of the Sea este numele ei.

O întâlnire fantastică între o poveste ce îți topește inima, între o muzică paradisiacă și imagini feerice cum niciodată nu mi-a fost să văd: o curgere binecuvântătoare de rotund și spirale.

Frumusețe pură. Extaz, inițiere, alchimie, aliniere totală a chakrelor cu tot cu Sinele mai Înalt. Trezire subită a Inimii de Copil într-un mod atât de simplu, dar atât de elaborat de cei ce au “născut” această minune cinematografică.

L-am văzut aici în comunitatea SunShine. 5 suflete ce apoi am intrat în stare de beatitudine la unison. Am cântat după film tremurând de bucurie. Și a doua zi. Și a treia. Și acum. Și mereu.

Si îi vom cânta mereu Apei și Vieții. Întru expansiunea Iubirii.

Iubind Viața și celebrând-o prin Ceremoniile Apei simt și știu că am făcut un pas mare în consacrarea lor ca gest firesc de armonizare și ascensiune planetară. Iubirea este dublată acum mereu de muzica ce curge prin ființă pentru a onora Planeta Pământ.

Iar muzica nu e altceva decât o apă cosmică din care toate se nasc și prin ea toate sunt onorate.

Recomand tuturor să vadă această sublimă manifestare a artei și frumuseții. Și mai ales să le-o dedice copiilor.

Și pe lângă Song of the Sea tot ce e mai frumos pe lume.

PS. Filmul îl puteți vedea aici. Iar muzica asculta aici.

(Visited 21 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.