Surya se pregătește să vină din Paradisul Celest în Cel terestru

Orice copil își dorește din toată inima o viață fericită pentru toți copiii existenței și pentru toți oamenii, de asemenea. Fiindcă orice copil se naște înger pe Pământ. Iar până când aripile încep a fi frânte de durerea și suferința acumulate din vremuri apuse demult, el nu poate concepe o altfel de viață. Din fericire, negurile pământului au început a fi alchimizate și mici insule paradisiace au răsărit prin iubirea oamenilor ce au reușit să reajungă în Inima de Copil unde Soarele râde mereu. Iar copiii au acum șansa mult invocată de a nu-și mai frânge aripile.

Ca voi toți am fost copil. Un copil cuminte și mirat. Un copil cuminte și retras. Un copil blond ce râdea în Soare de unul singur și poate în această ecuație mi-am găsit forța de a nu muri, ci de a amorți în confruntarea cu lumea până la momentul foarte bine programat pentru a începe rEvoluția Copiilor.

La 22 de ani sufletul mi-a fost trezit la o realitate edenică de un fragment din ilustrul poem “Profetul” al lui Khalil Gibran: “Copiii voştri nu sunt copiii voştri. Ei sunt fiii şi fiicele dorului Vieţii de ea însăşi îndrăgostită. Ei vin prin voi dar nu din voi, și, deşi sunt cu voi, ei nu sunt ai voştri.”

Datorită acestui ecou puternic și bucuriei interioare de a recunoaște adevărul din vorbele Profetului, am avut marele noroc să ajung tatăl unui copil foarte dorit și invocat în momentul conceperii (tatăl are un rol imens în coborârea spiritului pe pământ), eu la rândul meu fiind un copil invocat și adus cu mari eforturi pe lume de părinții lui, în special de mama.

Ilinka ce a venit prin mine și mama ei are acum 8 ani și de multă vreme am pornit pe drumul manifestării Paradisului pentru ea și pentru toți copiii lumii. Paradisul începe a vibra și, întru expansiunea lui, de ceva vreme am ales să depun oricât de multă energie va fi posibil într-un demers pe care îl intitulez cu toată inima rEvoluția Copiilor, demers inițiat sub egida The Shining Earth.

Primii pași au fost făcuți, iar pașii esențiali urmează a fi manifestați întru a putea genera câmpuri largi de iubire în care copiii să crească paradisiac.

……………

Autenticitatea este una din cele mai de preț nestemate care te poate conduce către cele mai înalte ceruri ale ființei. Autenticitate, sinceritate, curgere. O triadă prin care orice stea poate fi atinsă și orice mai de preț se poate materializa.

Îmi este imposibil să mai scriu despre sau să investesc energie în ceva ce nu sunt cu toată ființa implicat, în ceva ce nu trăiesc efectiv. De multă vreme amintirile și viitorul nu mă mai încântă cu nimic oricât de multe roade s-ar părea că mijesc în ambele direcții.

Iar cum prezența, dublată de iubire și de puterea de a visa și manifesta, deschide cele mai magice porți, “evenimentul” SunShine a adus Soarele în viața mea, mai exact a adus-o pe regina iubirii și a inimii mele ce era în sfârșit pregătită să lase Soarele să strălucească. Maryam a răsărit în viața mea și joaca și dansul au început.

O inimă deschisă e o inimă întreagă și un Eu Sunt împlinit, însă ceea ce este mai mult decât surprinzător e să vezi câte au în comun două inimi întregi, doi Eu Sunt ce s-au chemat unul pe celălalt. Curgere și completare, bucurie și feerie, joacă și creație la cel mai dăruit mod către Univers, către semeni.

Și firește că între Petrea cel din Raziel și Maryam multe s-au ivit într-un spirit ludic și prin bucuria de a împărtăși ce se ivea prin sufletele lor. Implicit reflecții despre copii și viziuni ale unei educații paradisiace. Iar când iubirea unește, grația Paradisului începe să se instaureze atât în cei uniți, cât și în locurile unde ei își trăiesc viața și în oamenii cărora cei sfințiți de iubire le sunt alături.

Iar în acest cânt îngeresc al inimilor deodată a răsunat o voce cerească. O voce a unei grații ce ne-a învăluit și ne va învălui pe toți prin coborârea ei pe Pământ. O voce ce nu poate fi descrisă în cuvinte, singurul cuvânt posibil și complet fiind Surya. Căci acesta îi este numele ce o animă.

Și deodată mă întorc cu un an urmă când alături de Teodora, Dragoș și Emilia eram prin Tulcea în călătoria numită Exod ce avea să ne aducă să locuim în Munții de Aur. Teodora și Dragos tocmai ce plecaseră spre Moldova, iar eu și Emilia am mai rămas o noapte în Tulcea findcă am pierdut ceva microbuz. Fiind foarte familiarizați cu a dormi oriunde am ales să dormim în parc.

În acea noapte mi s-a făcut dor (a se citi exact așa) de cel de-al doilea copil ce știam că o să vină prin mine și firește o femeie. Și am vrut să mă conectez cu el. Să-l chem, să-l invoc. Ceva inefabil s-a întâmplat în mine, ceva ce mi-a cristalizat ființa și m-a pus (fiind conștient sau nu) pe drumuri noi către înălțimi mai mari ale ființei. Raiul a zâmbit profund în mine și de atunci m-a vegheat mai atent. Spiritul copilului mi-a grăit în cea mai frumoasă lumină.

Viața a mers mai departe pe drumul împământării energiei comuniunii și a creării comunității Soarele d’Alb. Și din când în când aveam flash-uri cu mine pregătindu-mă să aduc pe lume o grație imensă. Flash-uri de câteva secunde, după care mă întorceam la ale zilei curgeri și priorități cu un zâmbet aparte.

…….

rEvoluția Copiilor începe cu adevărat prin părinți și dacă e să vorbim de vreo educație, prin cei care cumva veghează asupra creșterii lor. Însă până la educatori, rolul hotărâtor este al părinților. În câteva cuvinte aș putea spune că misia lor cea mai de preț este de a-și deschide Inima și de a învia propriul copil interior care la cei mai mulți oameni doarme un somn de moarte, deși e foarte viu în adâncuri.

Însă mai important decât a-ți deschide Inima odată ce ai adus pe lume un copil, este să o ai deja deschisă înainte de acest “gest” și a te armoniza și pregăti alături de Inima preaiubită pentru a coborî Paradisul pe Pământ.

De aici începe firescul pe Pământ, de aici este posibilă o educație paradisiacă și firească a copiilor. Invocare a spiritului copilului, curățire emoțională și ajustare vibrațională a părinților prin raporare la spiritul ce vibrează foarte înalt, armonizare prin diferite ceremonii, înnobilare și înălțare a celor care vor ca prin ei cerul să răsară într-o nouă ființă.

…….

rEvoluția Copiilor am pornit-o de multă vreme. Poate de când m-am născut, însă acum ea pornește conștient și lucid la un nivel amplu și electrizant atât prin faptul că împreună cu Maryam am ales și am fost aleși de Întâiul Soare, Viața cea Vie să o aducem pe lume pe Surya, cât și prin a mărturisi clipă de clipă cât mai descriptiv (articole, filme etc) ce însemnă să prețuiești și să “crești” un copil în cea mai curată lumină.

O port și o purtăm în suflet de câteva zile, exact de când am vorbit în joacă (divină) despre ce înseamnă să aduci pe lume un copil. Firește că era o zi de duminică. De aseară de când am hotărât amândoi să o invocăm zi de zi ea este mult mai prezentă, iar azi noapte s-a sădit în inima mea cu o lumină dimantin aurie. Râde acum. Cerul râde, iar Maryam înflorește fiindcă simțim cu valoare de adevăr absolut și etern că Surya coboară din Paradisul Celest în Raiul Iubirii noastre și al energiei extraordinar de frumoase a Muntelui de Aur ce este o Inimă vie și activă a planetei.

Au trecut 4 zile de când am ales și am fost aleși și multe vor mai trece până în momentul concepției. Nici cea mai mică importanță nu are câte zile vor mai fi, ci sublim este câtă bucurie curge prin noi de la clipă la clipă.

Surya îți mulțumim că ne-ai ales, Maryam îți mulțumesc că am ales să răsărim unul în viața celuilalt pentru ca Soarele să strălucească mai iubitor pentru întreaga planetă prin inimile noastre ale tuturor și prin fiecare vlăstar și fir de existență ce vibrează în Pomul Vieții.

…….

Copiii sunt îngeri și se nasc mereu în Paradis.

Oameni ce sunteți cu toții Fii ai Vieții, suntem chemați să sprijinim rEvoluția Copiilor și să le protejăm etern Paradisul interior și exterior prin a ne intra în matcă, prin a ne regăsi centrul în inimă, prin a înțelege ce înseamnă cu adevărat să fii poartă pentru un nou vlăstar al Cerului și Iubirii Absolute.

Surya a ales sa vină din Paradisul Celest în Cel terestru și cu siguranță mulți “copii” o vor urma.

Din și prin Inima Soarelui Alb, Raziel & Maryam & Surya, 12 octombrie 2016

(Visited 113 times, 1 visits today)
Petrea

Sunt un fiu al vieții ce povesteșe cu încântare din drumețiile sale de zi cu zi prin Țara Bucuriei și mărturisește despre frumusețea ce o vede și trăiește în jur. Te invit și pe tine să împărtășești și tu pe acest site crâmpeie de frumusețe, din comorile ce le descoperi, din experiența și darurile tale. Inimi însorite nouă tuturor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.