Trăim în Țara Bucuriei

Trăiesc în Țara Bucuriei și te invit să îi lărgim granițele ca din ce în ce mai mulți oameni să pășească în ea.

E atât de simplu. Să vezi în inima ta cum toate în jur se aliniază bucuriei, frumuseții, abundenței. Să ai tărie în a merge mereu pe acest drum al sublimării și astfel să susții o transformare profundă a locului unde trăiești, a țării și implicit a planetei.

Sunt dăruit acestui joc de foarte mulți ani cu diferite fluctuații, însă ochii mei nu au privit la ceea ce pare a fi lumea, ci la ceea ce este menită să fie și este scris în sufletele noastre ale tuturor.

Te invit să mi te alături în a vedea cum țara asta este o țară a bucuriei, cum ea se alinează celor mai înalte potențialități, cum “laptele și mierea” încep să curgă pentru din ce în ce mai mulți oameni, cum frumusețea învălui și cuprinde orizonturile.

Există mai multe țări în această țară și poate că tu ai cunoscut ceea ce nu te bucură și încântă. Dar nu asta contează, ci faptul că privind cu bucurie peste zări, bucuria se așterne și modelează ceea ce întâlnește în cale.

De atât e nevoie, de stabilitatea de a privi cu inima și de un “spațiu” de unde să poți face asta. Pe care dacă ți-l oferi el deja există.

Din acest act de a sta drept în fața existenței și de a lăsa iubirea să te străpungă ca să ajungă în toată ființa socială se nasc cele mai minunate idei, planuri, acțiuni pe care oamenii le pescuiesc din câmpul iubirii ce îl emani.

De atât avem nevoie pentru a rescrie realitatea noastră a tuturor: de disponibilitatea de a fi iubire și a înconjura cu ea tot ceea ce există, de încrederea că ea știe ideal ce are de făcut și de a avea mereu îndrăzneala de a acționa în numele ei, făcându-I astfel loc să ne modeleze mereu și mereu capodopere vii ale existenței.

Se cheamă magie. Magie a iubirii și a dăruirii ce modelează realitatea, nu după dorința ta, ci după voia iubirii.

Trăiesc în Țara Bucuriei și de acolo îmbrățișez viața și toate direcțiile și drumurile pe care oamenii decid să le deschidă pentru a se exprima pe ei înșiși.

Iar stăruința și încăpățânarea de a nu crede în haosul transformării sociale este secretul expansiunii Țării Bucuriei. Să fii nebun și să nu crezi în drama lumii, ci în frumusețea ce răsare când drama se termină. Să vezi lăstarii vieții noi și cristaline   acolo unde pare-a fi întristare și durere și suspin.

Trăim în Țara bucuriei, chiar dacă mulți dintre noi nu știu și se cred exilați în zone nefaste ale unei țări pe care nu o înțeleg fiindcă realitatea pe care o văd este realitatea în care cred.

Te invit să pășești în a visa, căci visul modelează realitatea, dar nu orice fel de vis deschide larg porțile Țării Bucuriei, ci visul inimii.

Visează. A venit timpul.

Cu bucurie de smaralde, diamante și safire, Raziel White – 14 iunie 2016

(Visited 26 times, 1 visits today)
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.