Zorii unei revoluții de proporții. Tranzitul lui Jupiter peste Uranus în Scorpion.

Tranzitul lui Jupiter în Scorpion ce va dura până în toamna lui 2018  poate reprezenta pentru generația cu Uranus în Scorpion un trigger fantastic pentru începerea unei noi faze (r)evolutive a vieții, pentru o schimbare de direcție subită sau o imensă transformare ce încununează ani de învățăminte,  tatonări și tot soiul de experimente mai mult sau mai puțin plăcute. Din senin se pot ivi situații neprevăzute, experiențe limită ce pot împinge anumite ființe către chiar a vedea moartea cu ochii, evenimente bizare sau nebănuite și revelații de tot felul ce aruncă viața în aer într-un fel ce poate genera un veritabil salt cuantic, chiar dacă în unele cazuri șocul inițial poate fi resimțit acut. Brusc și dintr-o dată focurile de artificii ale conștiinței pot interveni în acest plan creând o dinamică neprevăzută și o spectacuoasă (r)evoluție.

Însă la modul cel mai profund tranzitul lui Jupiter în Scorpion peste generația cu Uranus în Scorpion ce are acum între 37 și 44 ani poate declanșa focul revoluționar profețit de mulți astrologi a transforma din temelii lumea prin această generație. Instinctul este nativ celor cu Uranus în Scorpion, însă acum Jupiter poate inflama această pornire.

Mulți din această generație își încep acum propria revoluție ce va conduce la o evoluție accelerată a umanității. Și revoluțiile personale se vor uni în revoluții colective.

Prezența lui Saturn în Capricorn favorizează atât “atacarea” instituțiilor clasice, cât și abuzurile lor, pentru ca totala lor lipsă de coerență să fie percepută de mari mase de oameni. De asemenea, Saturn în Capricorn invită către pragmatism și astfel multe idelauri revoluționare ce așteaptă de multă vreme se pot întrupa în destinele sociale ale planetei Pământ.

Lumea clocotește, iar focul începe să erupă din ce în ce mai puternic în cei născuți cu Uranus în Scorpion. Vom asista la un efect de domino, focul unora aprinzând focul altora ce va cuprinde treptat întreaga planetă pentru a mistui ce e vechi, toxic, de nemaisuportat.

Să nu limităm imagistica la clasicile revoluții și dat jos guverne, deși o să avem parte și de așa ceva, ci mai degrabă la acea revoluție ce poate rescrie treptat fața planetei. Cărți, invenții, sisteme sociale, descoperiri științifice, proiecte umanitare inedite, schimbări de perspectivă în fizică, medicină, biologie se vor naște mai peste noapte prin harul unor conștientizări și intuiții fulgerătoare.

Genialitatea radicală și revoluționară va cuprinde întreg Pământul și noutatea ce are puterea de a ne propulsa în altă era a umanității ne va înghiți pe toți devastându-ne vechile moduri de a fi și a vedea lumea și dându-ne aripi pentru aduce pe Pământ idealurile “cerurilor” înalte.

Tranzitul lui Jupiter peste Uranus în Scorpion poate conferi celor care îl au în astrogramă și o mare putere de alchimizare și înțelegere a corpului/creierului emoțional de unde provin cele mai mari limitări ale omenirii. Informații secrete din seducătorul domeniu al ocultismului sănătos, pot să-și găsească drum spre conștiința de masă într-un limbj simplu și clar.

Suntem în zorii nașterii unei revoluții de proporții, o revoluție a conștiinței ce mocnește de mult timp, dar ce acum își poate găsi canalul ideal de manifestare la nivel social. Intrarea recentă a lui Saturn în Capricorn dublată de intrarea în mai 2018 a lui Uranus în Taur, favorizează întruparea darurilor revoluționare specifice celor ce au Uranus în Scorpion. În această generație minunat de rebelă și revoluționară maturitatea înflorește. Aflați undeva între 37-44 de ani, trecuți prin atât de multe experiențe și decepții socio-politice, prin teste și încununări existențiale, ei vor ști cum să imprime constructiv lumii spiritul lor revoluționar și cum să materializeze cele mai nebunești și imposibile visuri și năzuințe. Din fericire în acest impuls uranian nu există deloc urma intereslui propriu, ci mai degrabă o dorință pură de a participa la restructurarea din temelii a lumii în care trăim.

Pulsul cosmic face loc larg celor născuți în această generație pentru a crea veritabile cutremure evolutive în toate domeniile socio-culturale cu mari implicații asupra destinelor umanității. Este timpul ca ei să facă un pas în față și să ne ghideze prin nebunia lor frumoasă, originalitatea, excentricitatea și revolta lor “luminată” către o cu totul și cu totul altă lume.

Hai R.Evoluție, hai cu al tău strălucitor alai.

Sursa pozei aici.

 

PS. 1.Uranus în Scorpion este în exaltare, altfel spus se simte extraordinar de bine aici unificând instinctul revoluționar uranian cu focul purificator specific Scorpionului. Cuvinte cheie: reformă, revoluție, transformare subită, ardere a valorilor învechite, noutate, excentricitate, spirit rebel, alchimie electrizantă.

Uranus parcurge întreg cercul zodiacal în 84 de ani și de regulă stă într-un semn în 7 ani. Va reveni în Scorpion în 2058.

2.Celor cu Uranus în Scorpion le recomand să acorde atenție fiecărei conjuncții dintre Lună și Jupiter suprapusă peste Uranus natal. Aceste momente pot fi cheie în a declanșa forța latentă a lui Uranus. De observat și casa în care se întâmplă suprapunerea fiindcă ea poate oferi informații despre sectoarele vieții dinamizate.

3.Uranus este o planetă transgenerațională și potențialul sugerat de ea poate fi mult timp latent. În anumite momente, tranzitul lui Jupiter fiind unul dintre ele, potențialul începe să se manifeste și o poate face exact la modul uranian: surprinzător, subit, revoluționar, cutremurător.

4.Uranus a fost în Scorpion între 22 Noiembrie 1974 – 1 Mai 1975, 9 septembrie 1975 – 17 februarie 1981 și între 21 martie 1981 – 16 noiembrie 1981.

 

(Visited 2.669 times, 1 visits today)
Petrea

Sunt un fiu al vieții ce povesteșe cu încântare din drumețiile sale de zi cu zi prin Țara Bucuriei și mărturisește despre frumusețea ce o vede și trăiește în jur. Te invit și pe tine să împărtășești și tu pe acest site crâmpeie de frumusețe, din comorile ce le descoperi, din experiența și darurile tale. Inimi însorite nouă tuturor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.